To hjerneskanner

Dette er to hjerneskanner, henholdsvis fra 2006 og 2012. I perioden 2006-2011 var det store kognitive problemer samt depresjon, og skannen fra 2006 dokumenterte at det var problemer. Disse problemene opphørte etter bruk av Tinktur av kardeborrrerot (Tincture of Teasel Root) på en lav dose, til sammen to 30 ml flasker, over  7 ½ måneder. Hjerneskannen  fra 2012 viste at tidligere dokumenterte problemer med hjernen ikke lenger var til stede.

Personlige data er slettet fra hjerneskannene.

Hjerneskann 2006 

Det ble injisert et radioaktivt sporstoff i blodet som fulgte blodstrømmen opp i hjernen, og som deretter kunne kartlegges ved hjelp av en såkalt SPECT-skanning. Skannen viste at det var nedsatt aktivitetsopptak i små områder av høyre isselapp, tinninglapp og bakhodelapp. Videre var det lett nedsatt aktivitetsopptak i små områder av venstre bakhodelapp og tinninglapp. Konklusjonen var at dette trolig skyldtes mange små blodpropper i hjernen.

 

Hjerneskann 2006
Hjerneskann 2006

 

Hjerneskann 2012

Hjernescannen (PET) ble foretatt på Rikshospitalet / Universitetssykehuset i april 2012. Den viste at det ikke var noen patologiske tegn til forandringer verken i storhjernen (cerebrum) eller lillehjernen (cerebellum), og at PET av storhjernen viste normale forhold.  Tinktur av kardeborrerot hadde utvilsomt vært til stor nytte!

 

Hjerneskann 2012
 

Frontal lobe = frontallapp = pannelapp

Temporal lobe = temporallapp = tinninglapp

Parietal lobe = parietallapp = isselapp

Occipital lobe = oksipitallapp = bakhodelapp
 

Publisert 11.06.2013
Oppdatert 09.12.2019
 

 
Startside

image_print

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Skroll til toppen